Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eurolider
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Materiale de constructii
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stimati Domni / Stimate Doamne,

Avem placerea de a va prezenta partenerul nostru, o importanta firma din industria materialelor pentru constructii din Polonia. Compania a fost infiintata in 1991 in Gdansk in nordul Poloniei. La momentul respectiv nu existau solutii moderne pentru constructii pe piata poloneza. Primele produse ale companiei au fost adezivii pentru caramizi, la scurt timp dupa aceea insa incepand cercetarea pentru dezvoltarea unei game mai largi de produse.  

Operam in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001-2000, profesionalismul nostru fiind rasplatit prin numeroasele premii pe care le-am obtinut, printre care premiul Market Leader 2002-2003 pentru cel mai bun mortar pe baza de gips alb din Polonia.

In prezent, va punem la dispozitie o gama larga de mortare, gipsuri, adezivi, emulsii si ciment, toate produse din cele mai bune materii prime. Dezvoltarea continua a ofertei noastre, dar si a dotarii tehnologice ne permite sa venim in intampinarea celor mai exigente dorinte.

Avem doua birouri de reprezentanta in Ucraina, 6 in Polonia si exportam produsele noastre in Germania, Rusia, Lituania, Letonia, Ucraina si Belarus.

Intrucat ritmul de crestere a pietei constructiilor din Romania este unul extrem de dinamic, consideram ca o colaborarea intre compania noastra si Dumneavoastra nu poate fi decat benefica ambelor parti. Cautam posibili parteneri pentru extinderea afacerilor noastre catre aceasta piata. Profilul pe care il cautam in stabilirea relatiilor de afaceri este caracterizat prin independenta financiara si retea de distributie proprie la nivel regional cel putin. Suntem deschisi la colaborari puternice si de lunga durata. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Va invitam la cooperare!
Din Gura in Gura