Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eurolider
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Stimati Domni / Stimate Doamne,

Avem deosebita placere de a va prezenta compania MW Kitchen, producator polonez de mobila de bucatarie de inalta calitate. Compania a fost infintata in 1985 iar obiectul de activitate il reprezinta producerea de mobila de bucatarie cu sau fara setul de aparate electro-casnice incluse. Folosim materiale practice, durabile si usor de curatat si colaboram cu renumiti producatori polonezi si straini de aparatura electro-casnica.
Designul clasic, atemporal al produselor noastre le da un aer atractiv si elegant. Lucram cu cea mai mare dedicatie si pastram cele mai inalte standarde de calitate in productia noastra, lucru confirmat de numeroase distinctii si premii obtinute in fiecare an in cadrul targurilor si expozitiilor de specialitate.
Va punem la dispozitie atat mobila moderna cat si traditionala, confectionate dintr-o varietate de sortimente de lemn, incluzand esente exotice. Produsele noastre sunt disponibile intr-o gama larga de culori si ca noutate va punem la dispozitie linia ECO-line realizata in intregime din lemn solid si furnir. Pentru aceasta linie de produse am redus emisiile de formardehilda pana la nesemnificativa cantitate de 0.004 ppm (cifra confirmata de rezultatele testelor Institutului de Tehnologia Lemnului din Poznan in 2003)
Avem placerea de a va prezenta o selectie a produselor noastre

Linia Eco-line: Aqua
Mobila Aqua combina lemnul cu otelul si aluminiul creand o bucatarie moderna si in acelasi timp primitoare. Mobilierul este fabricat in totalitate din lemn solid, lustruit cu ceara de albine.

Linia Babunia
Va place aerul de poveste al bucatariei bunicii? Artarul solid din care este produs acest mobilier aduce farmecul zilelor de demult in casa Dumneavoastra insa numai impreuna cu cea mai tanara generatie de aparatura electro-casnica..

Linia Idea
Bucataria poate fi mult mai mult decat o simpla bucatarie...Poate fi un loc pentru relaxare. Modernul merge mana in mana cu functionalitatea. Farmecul lemnului usor creaza o atmosfera prietenoasa, permitandu-va Dumneavostra si prietenilor Dumneavoastra sa va bucurati de viata.

Atentie pentru detalii
Pentru noi este vital ca produsele noastre sa fie functionale si sa fie o expresie a frumusetii. Consideram ca bucataria este centrul vietii de familie astfel ca designul propus de noi vine in intampinarea celor mai exigente dorinte.

Design asistat de calculator
Mobilierul MW Kitchen este produs cu ajutorul unui software profesionist, permitandu-le clientilor nostri sa vada produsul in 3D inca din faza de proiectie in toata gama de culori.

Facut de profesionisti
Fiecare linie de mobilier este proiectat de echipa noastra de profesionisti si este conceputa pentru a veni in intampinearea dorintelor clientilor nostri. Motto-ul companiei noastre este : „Cumpara de la noi ce-ti doreste inima, nu ce vor altii sa-ti vanda”
Din Gura in Gura
Alte Produse